S cieľom uľahčiť užívateľom používať naše webové stránky využívame cookies. Používaním našich stránok súhlasíte s ukladaním súborov cookie na vašom počítači / zariadení. Nastavenia cookies môžete zmeniť v nastavení vášho prehliadača.

NOVINKY

arr3Novinka pre kávovary od BrityPRAKTICKÉ FILTRAČNÉ RIEŠENIE PRE KÁVOVARY SO ZÁSOBNÍKOM VODY         Či už doma, alebo v... arr3Novinka v ponuke: mladá ambiciózna talianska značka MIO CaféV rámci našich potuliek sme objavili a ochutnali kávu MIO Café od mladej ambicióznej talianskej... arr3Ako bolo na výstave Danubius GASTRO 2016   Na prelome januára a februára sme sa zúčastnili na najvačšej Gastro výstave na Slovensku... arr3Nová káva v ponuke !! S Novým rokom Vám prinášame novú kávu Salimbene Espresso Superbar. Je to zmes 80% Arabica... arr3Ako bolo na výstave TuttoFOOD Milano 2015   V máji 2015 sme sa boli pozrieť na najvačšej GASTRO výstave v Talianskom Miláne. Boli sme...

TOVAR V AKCII

Naša cena 5,10 € (153,64 Sk)
skladom
Naša cena 790,00 € (23 799,54 Sk)
skladom
Naša cena 18,90 € (569,38 Sk)
skladom

NAJPREDÁVANEJŠÍ

Naša cena 75,60 € (2 277,53 Sk)
skladom
Naša cena 100,80 € (3 036,70 Sk)
skladom
Naša cena 25,20 € (759,18 Sk)
skladom

KONTAKTY

www.KAVASHOP.SK
Dr.Bokesa 40
902 01 Pezinok
tel: 0944 37 17 44
info@kavashop.sk
IČO:32163681
IČ DPH: SK1025225949

OCHRANA OSOBNÝCH ÚDAJOV

Prevádzkovateľ internetového obchodu KAVASHOP - Ing. Boris Szabó uchováva a spracováva osobné údaje v súlade so zákonom č. 428/2002 Z.z. o ochrane osobných údajov a neskoršími predpismi a v súlade s nariadením GDPR

Chránime Vaše údaje.

Chceme Vás uistiť , že ochrana Vaších osobných údajov, ktoré ste nám poskytli z dôvodu úspešnej realizácie obchodu  je pre nás veľmi dôležitá.

Všetky údaje našich zákazníkov sú zabezpečené proti  zneužitiu.

 

Na písomnú žiadosť zákazníka budú osobné údaje z databázy vymazané, a internetový obchod KAVASHOP - Ing. Boris Szabó ich nebude ďalej spracovávať 

Osobné údaje sú spracúvané v súlade so zákonom č. 122/2013 Z. z. o ochrane osobných údajov v znení neskorších predpisov.

 Zákazník môže kedykoľvek požiadať o opravu, aktualizáciu údajov, aj o zrušenie evidencie svojich osobných údajov kedykoĺvek prostredníctvom  emailovej adresy: obchod@kavashop.sk

Prevádzkovateľ je na základe súhlasu zákazníka ako aj v súlade s ust. § 7 ods. 4 písm. b) zákona č. 428/2002 Z.z. o ochrane osobných údajov oprávnený spracúvať osobné údaje zákazníka pre účely poskytovania služieb, evidencie zákazníkov, ako aj pre účely plnenia iných zákonných povinností a povinností podľa týchto Všeobecných obchodných podmienok.
Prevádzkovateľ je oprávnený tieto osobné údaje spracúvať vo svojich informačných systémoch, písomne ako aj s použitím automatizovaných, čiastočne automatizovaných alebo iných ako automatizovaných prostriedkov spracúvania, a to po dobu trvania registrácie, resp. ak je zákonom stanovená povinnosť evidovať materiály obsahujúce takéto údaje po dlhší čas, počas celej doby takto stanovenej povinnosti.


Zákazník je povinný uchovávať svoje prihlasovacie meno a heslo v bezpečí, nesmie ho poskytnúť tretej osobe. Prevádzkovateľ nenesie zodpovednosť za akékoľvek následky alebo škodu spôsobenú zabudnutím prihlasovacích údajov užívateľom, poskytnutím prihlasovacích údajov užívateľom tretej osobe, prípadne zneužitím týchto prihlasovacích údajov treťou osobou.


Podmienky ochrany osobných údajov

V prípade spracovania osobných údajov, ktoré je založené vyložene na súhlase dotknutých osôb pre účely zasielania obchodných oznámení a na účely iných aktivít priameho marketingu internetového obchodníka.

 

Ochrana osobných údajov

 

  1. TOTOŽNOSŤ A KONTAKTNÉ ÚDAJE SPRÁVCA

  • 1. Správcom Vašich osobných údajov je internetový obchod www.kavashop.sk, v zastúpení Ing. Borisa Szaba

                           

                    (ďalej len „správca“)

 

Kontaktné údaje správcu sú nasledujúce: Ing. Boris Szabó

Dr.Bokesa 4914/40

90201 Pezinok

FO zapísaná na OÚ Pezinok č.ŽR:104-10005 od 14.04.2010

IČO: 32 163 681

DIČ : 1025 225 949

IČDPH: SK 1025 225 949

Banka : VÚB č.ú.: 17 303 188 59/0200

IBAN: SK9002000000001730318859

 

telefonické spojenie: +421 944 37 17 44

emailové spojenie:    info@kavashop.sk

 

  • 2. Správca nemenoval poverenca pre ochranu osobných údajov

 

  1. ZÁKONNÝ DÔVOD SPRACOVANIA OSOBNÝCH ÚDAJOV

  • 1. Zákonným dôvodom spracovanie Vašich osobných údajov je Váš súhlas dávaný týmto správcovi v zmysle čl. 6 ods. 1 písm. a) Nariadenie Európskeho parlamentu a Rady 2016/679 o ochrane fyzických osôb pri spracovaní osobných údajov a o voľnom pohybe týchto údajov a o zrušení smernice 95/46/ES (všeobecné nariadenie o ochrane osobných údajov) (ďalej len "nariadenie").

 

  1. ÚČEL SPRACOVANIA OSOBNÝCH ÚDAJOV

  • 1. Účelom spracovania Vašich osobných údajov je zasielanie daňových dokladov za prenájom systému, obchodných oznámení a činenia iných marketingových aktivít správcom voči Vašej osobe.
  • 2. Zo strany správcu nedochádza k automatickému individuálnemu rozhodovaniu v zmysle čl. 22 nariadenia.

 

 

  1. DOBA ULOŽENIE OSOBNÝCH ÚDAJOV

 

  • 1. Doba, po ktorú budú Vaše osobné údaje správcom uložené, sú 3 roky, najdlhšie však do odvolania Vášho súhlasu so spracovaním osobných údajov (na tento účel spracovania).

 

  1. ĎALŠÍ PRÍJEMCOVIA OSOBNÝCH ÚDAJOV

 

  • 1. Ďalšími príjemcami Vašich osobných údajov budú firmy Bohemiasoft s.r.o. (prevádzkovateľ ehsopového systému WEBAREAL), firma Unihost s.r.o. (správca serverov) a firma Casablanca INT (prevádzkovateľ dátového centra), Heureka Shopping s.r.o., PriceMania a NajNAkup (spracovanie emailu pre zasielanie emailového dotazníka spokojnosti)

Pre zasielanie zasielok možu byť v prípade potreby potreby poskytnute udaje kurierskym spoločnostiam GLS, alebo DPD.

 

 

  1. PRÁVA SUBJEKTU ÚDAJOV

 

  • 1. Za podmienok stanovených v nariadení máte právo požadovať od správcu prístup k Vašim osobným údajom, právo na opravu alebo vymazanie Vašich osobných údajov, prípadne obmedzenie ich spracovanie, právo namietať proti spracovaniu Vašich osobných údajov, a ďalej právo na prenosnosť Vašich osobných údajov.

 

  • 2. Máte právo kedykoľvek odvolať súhlas so spracovaním Vašich osobných údajov daný správcovi. Týmto však nie je dotknutá zákonnosť spracovania Vašich osobných údajov pred takýmto odvolaním súhlasu. Váš súhlas so spracovaním osobných údajov môžete odvolať na emailu info@kavashop.sk

 

  • 3. Ak by ste sa domnieval(a), že spracovaním Vašich osobných údajov bolo porušené alebo je porušované nariadenie, máte okrem iného právo podať sťažnosť u dozorného úradu.

 

  • 4. Nemáte povinnosť osobné údaje poskytnúť. Poskytnutie Vašich osobných údajov nie je zákonnou či zmluvnou požiadavkou a ani nie je požiadavkou, ktorá je nutná k uzatvoreniu zmluvy.

 

Tieto podmienky nadobúdajú účinnosť dňom  24.5.2018

 

ZDg4Y