S cieľom uľahčiť užívateľom používať naše webové stránky využívame cookies. Používaním našich stránok súhlasíte s ukladaním súborov cookie na vašom počítači / zariadení. Nastavenia cookies môžete zmeniť v nastavení vášho prehliadača.

NOVINKY

arr3Novinka pre kávovary od BrityPRAKTICKÉ FILTRAČNÉ RIEŠENIE PRE KÁVOVARY SO ZÁSOBNÍKOM VODY         Či už doma, alebo v... arr3Novinka v ponuke: mladá ambiciózna talianska značka MIO CaféV rámci našich potuliek sme objavili a ochutnali kávu MIO Café od mladej ambicióznej talianskej...

NAJPREDÁVANEJŠÍ

KONTAKTY

www.KAVASHOP.SK, Alex & Arthur s.r.o.
Dr.Bokesa 40
902 01 Pezinok
tel: 0944 37 17 44
info@kavashop.sk
IČO 52469531
IČ DPH SK2121054210

OCHRANA OSOBNÝCH ÚDAJOV

 

OSOBNÉ ÚDAJE Prevádzkovateľa internetového obchodu KAVASHOP - Alex & Arthur s.r.o. SÚ SPRACÚVANÉ V SÚLADE SO ZÁKONOM Č. 18/2018 Z. Z. O OCHRANE OSOBNÝCH ÚDAJOV V ZNENÍ NESKORŠÍCH PREDPISOV.

 

Ochranu osobných údajov berieme vážne. Je pre nás dôležité, aby vaše osobné údaje boli v bezpečí. Všetky osobné údaje, ktoré sú získavané počas vašej návštevy na našich stránkach sú spracovávané v súlade so zákonom č.18/2018 Z.z. (ďalej len „zákon o ochrane osobých údajov“). Dobrovoľným vyplnením vašich osobných údajov nám týmto dávate súhlas s ich spracovaním v súlade so zákonom o ochrane osobných údajov.

Chránime Vaše údaje.

  • Osobne udaje nebudu poskytnute tretím stranam, s výnimkou prijemcov nevyhnutnych /čl.5/

Chceme Vás uistiť , že ochrana Vaších osobných údajov, ktoré ste nám poskytli z dôvodu úspešnej realizácie obchodu  je pre nás veľmi dôležitá.

Všetky údaje našich zákazníkov sú zabezpečené proti  zneužitiu.

 

Na písomnú žiadosť zákazníka budú osobné údaje z databázy vymazané, a internetový obchod KAVASHOP.sk ich nebude ďalej spracovávať 

Osobné údaje sú spracúvané v súlade so zákonom č. 122/2013 Z. z. o ochrane osobných údajov v znení neskorších predpisov.

 Zákazník môže kedykoľvek požiadať o opravu, aktualizáciu údajov, aj o zrušenie evidencie svojich osobných údajov kedykoĺvek prostredníctvom  emailovej adresy: obchod@kavashop.sk

Prevádzkovateľ je na základe súhlasu zákazníka ako aj v súlade s ust. § 7 ods. 4 písm. b) zákona č. 428/2002 Z.z. o ochrane osobných údajov oprávnený spracúvať osobné údaje zákazníka pre účely poskytovania služieb, evidencie zákazníkov, ako aj pre účely plnenia iných zákonných povinností a povinností podľa týchto Všeobecných obchodných podmienok.
Prevádzkovateľ je oprávnený tieto osobné údaje spracúvať vo svojich informačných systémoch, písomne ako aj s použitím automatizovaných, čiastočne automatizovaných alebo iných ako automatizovaných prostriedkov spracúvania, a to po dobu trvania registrácie, resp. ak je zákonom stanovená povinnosť evidovať materiály obsahujúce takéto údaje po dlhší čas, počas celej doby takto stanovenej povinnosti.


Zákazník je povinný uchovávať svoje prihlasovacie meno a heslo v bezpečí, nesmie ho poskytnúť tretej osobe. Prevádzkovateľ nenesie zodpovednosť za akékoľvek následky alebo škodu spôsobenú zabudnutím prihlasovacích údajov užívateľom, poskytnutím prihlasovacích údajov užívateľom tretej osobe, prípadne zneužitím týchto prihlasovacích údajov treťou osobou.


Podmienky ochrany osobných údajov

V prípade spracovania osobných údajov, ktoré je založené vyložene na súhlase dotknutých osôb pre účely zasielania obchodných oznámení a na účely iných aktivít priameho marketingu internetového obchodníka.

 

Ochrana osobných údajov

 1. TOTOŽNOSŤ A KONTAKTNÉ ÚDAJE SPRÁVCU

  •  Správcom Vašich osobných údajov je internetový obchod www.kavashop.sk, v zastúpení Ing. Iveta Szabová

                           

                    (ďalej len „správca“)

 

Kontaktné údaje správcu sú nasledujúce:

Alex & Arthur s.r.o.

Dr. Bokesa 40,  902 01   Pezinok

IČO 52469531   IČ DPH SK2121054210

Banka : FIO Banka IBAN: SK46 8330 0000 0021 0167 2657

BIC/SWIFT: FIOZSKBAXXX

telefonické spojenie: +421 944 37 17 44

emailové spojenie:    info@kavashop.sk

 

  •  Správca nemenoval poverenca pre ochranu osobných údajov

 

     2. ZÁKONNÝ DÔVOD SPRACOVANIA OSOBNÝCH ÚDAJOV

  • Zákonným dôvodom spracovanie Vašich osobných údajov je Váš súhlas dávaný týmto správcovi v zmysle čl. 6 ods. 1 písm. a) Nariadenie Európskeho parlamentu a Rady 2016/679 o ochrane fyzických osôb pri spracovaní osobných údajov a o voľnom pohybe týchto údajov a o zrušení smernice 95/46/ES (všeobecné nariadenie o ochrane osobných údajov) (ďalej len "nariadenie").

    

     3.ÚČEL SPRACOVANIA OSOBNÝCH ÚDAJOV

Vami poskytnuté osobné údaje sú spracúvané na rôzne účely a to nasledovne:

a) za účelom vybavenia objednávky, t.j. potvrdenie objednávky, vystavenie daňového dokladu - faktúry, doručenie tovaru, vybavovanie reklamácií, prijatie úhrady za náš tovar. Právny základom takéhoto spracúvania osobných údajov je plnenie povinností, ktoré nám vyplývajú z kúpnej zmluvy uzavretej s Vami prostredníctvom nášho internetového obchodu. Osobné údaje, ktoré o Vás spracúvame: meno, priezvisko, bydlisko, e-mailová adresa, fakturačná adresa, adresa dodania, kontaktné telefónne číslo, IP adresa, webové logy, cookies. Pokiaľ našu stránku navštívite iba ako záujemca o tovar avšak nič si neobjednáte, tak o Vás spracúvame iba údaje o IP adrese, webové logy a cookies. Tieto údaje sú nevyhnutné pre bezproblémové fungovanie našej webstránky (IP adresy a webové logy), avšak ak si neželáte, aby sme o Vás spracúvali údaje cookies, tak toto viete obmedziť v nastavení Vášho prehliadača .

b) v prípade zaregistrovaných používateľov je účelom spracúvania Vaša registrácia a poskytovanie vernostných výhod pre Vás. Právny základ je v danom prípade Váš súhlas, ktorý nám umožňujete spracúvať Vaše osobné údaje na základe ktorých Vás odlišujeme od iných (neregistrovaných) používateľov a poskytujeme Vám rôzne vernostné výhody, najmä úplnú správu Vašich objednávok, archiváciu Vašich recenzií, vernostný zľavový program a virtuálnu knižnicu. Pokiaľ si neželáte byť členom, tento súhlas môžete kedykoľvek odvolať. Osobné údaje, ktoré o Vás spracúvame: e-mailová adresa, heslo,IP adresa, webové logy, cookies, história Vašich objednávok a recenzií v e-shope. V rámci registrácie o Vás taktiež spracúvame aj niektoré z týchto osobných údajov, ak nám ich dobrovoľne poskytnete v nastavení Vášho účtu: meno, priezvisko, údaje o firme, telefón.

 Pokiaľ si neželáte, aby sme o Vás spracúvali tieto údaje, môžete súhlas na spracúvanie týchto osobných údajov kedykoľvek odvolať.

c) v prípade súhlasu so zasielaním reklamných informácii za účelom propagácie internetového obchodu Kavashop.sk a jeho produktov je účelom spracúvania propagovanie nás, nášho internetového obchodu a ponúkaného tovaru. Právnym základom je opäť Váš súhlas, ktorý môžete kedykoľvek odvolať. Osobné údaje, ktoré o Vás spracúvame: e-mailová adresa, IP adresa, webové logy a cookies.

d) pre účely zisťovania Vašej spokojnosti s našimi službami v rámci programu Overené zákazníkmi evidujeme Vaše údaje a zasielame Vám e-maily na základe ktorých môžete vyjadriť Váš názor, spokojnosť či nespokojnosť s doručeným tovarom a našimi službami, prípadne môžete uviesť pre iných užívateľov recenziu tovaru. Zakaždým keď u nás nakúpite, zisťujeme Vašu spokojnosť prostredníctvome-mailových dotazníkov, ktoré Vám zasielame, pokiaľ v zmysle § 62 zák. č. 351/2011 Z. z. o elektronických komunikáciách, v znení neskorších predpisov neodmietnete zasielanie elektronickej pošty na účely priameho marketingu. Právnym základom pre spracúvanie Vašich údajov náš oprávnený záujmu, ktorý spočíva v zisťovaní Vašej spokojnosti s nákupom u nás. Na zasielanie dotazníkov, vyhodnocovanie vašej spätnej väzby a analýz nášho trhového postavenia využívame sprostredkovateľa spracúvania osobných údajov, ktorým je prevádzkovateľ portálu Heureka.sk. Proti zasielaniu e-mailových dotazníkov v rámci programu Overené zákazníkmi môžete kedykoľvek vyjadriť námietku odmietnutím ďalších dotazníkov pomocou odkazu v e-maile s dotazníkom. V prípade Vašej námietky Vám dotazník nebudeme ďalej zasielať. Osobné údaje, ktoré o Vás spracúvame: e-mailová adresa, IP adresa, webové logy, cookies a v prípade, že to v odpovedi, resp. recenzii uvediete, tak aj Vaše meno a priezvisko.

 

     4.DOBA ULOŽENIE OSOBNÝCH ÚDAJOV

 

  • Doba, po ktorú budú Vaše osobné údaje správcom uložené, sú 3 roky, najdlhšie však do odvolania Vášho súhlasu so spracovaním osobných údajov (na tento účel spracovania).

   

    5. PRÍJEMCOVIA OSOBNÝCH ÚDAJOV NEVYHNUTNÍ PRE SAMOTNÚ SPRÁVU ESHOPU, alebo OBJEDNÁVOK

 

  • Pre samotné spracovanie objednávok budú príjemcami Vašich osobných údajov firmy Bohemiasoft s.r.o. (prevádzkovateľ ehsopového systému WEBAREAL), firma Unihost s.r.o. (správca serverov) a firma Casablanca INT (prevádzkovateľ dátového centra). V prípade Vášho súhlasu spoločnosti Heureka Shopping s.r.o., PriceMania a NajNAkup (spracovanie emailu pre zasielanie emailového dotazníka spokojnosti)

    Pre zasielanie zasielok možu byť v prípade potreby potreby poskytnute udaje kurierskym spoločnostiam GLS, alebo DPD,alebo Zásielkovňa , podľa vybraného sposobu dopravy.

  Všetci príjemcovia sú zaviazaní dodržiavať právne predpisy za účelom ochrany Vašich osobných údajov. Príjemcovia tiež nesmú použiť osobné údaje na žiaden iný účel, ako je účel vymedzený.

 

    6. PRÁVA SUBJEKTU ÚDAJOV

 

  • Za podmienok stanovených v nariadení máte právo požadovať od správcu prístup k Vašim osobným údajom, právo na opravu alebo vymazanie Vašich osobných údajov, prípadne obmedzenie ich spracovanie, právo namietať proti spracovaniu Vašich osobných údajov, a ďalej právo na prenosnosť Vašich osobných údajov.

 

  • Máte právo kedykoľvek odvolať súhlas so spracovaním Vašich osobných údajov daný správcovi. Týmto však nie je dotknutá zákonnosť spracovania Vašich osobných údajov pred takýmto odvolaním súhlasu. Váš súhlas so spracovaním osobných údajov môžete odvolať na emailu info@kavashop.sk

 

  • Ak by ste sa domnieval(a), že spracovaním Vašich osobných údajov bolo porušené alebo je porušované nariadenie, máte okrem iného právo podať sťažnosť u dozorného úradu.

 

  • Nemáte povinnosť osobné údaje poskytnúť. Poskytnutie Vašich osobných údajov nie je zákonnou či zmluvnou požiadavkou a ani nie je požiadavkou, ktorá je nutná k uzatvoreniu zmluvy.

 

COOKIES

Používame cookies k tomu, aby sme zistili preferencie návštevníkov  našich web stránok a vedeli na základe toho prispôsobiť našu ponuku každému na mieru. Cookies sa môžu používať k tomu, aby sme zistili, či už ste naše stránky z vášho počítača niekedy navštívili.

Cookies sú textové súbory, ktoré uloží váš internetový prehliadač na váš disk v počítači. Ak si neprajete cookies ukladať, môžete ich deaktivovať vo vašom internetovom prehliadači.

Tieto podmienky nadobúdajú účinnosť dňom  19.12.2019

 

OTRkMmQ0N