Napísali o nás v Hospodárskych novinách:
.
Úvod » Mlynčeky elektrické » MACAP M2M micro mlynček na kávu
Spoločnosť Macap ( http://www.macap.it/en-us/ ) bola založená v roku 1930 v Benátkach a patrí dlhé desaťročia k top svetovým výrobcom kvalitných polo a profesionálnych mlynčekov .
V súčasnej dobe spoločnosť Macap obchoduje vo viac než 50 krajinách, čo naozaj potvrdzuje, že patrí lídrom v tejto oblasti.
Macap má dlhé desaťročia tradíciu a dobré meno spoľahlivých a kvalitných mlynčekov aj u nás na Slovensku.
Mlynček Macap M2M je vo svojej kategórii vysoko kvalitný a spoľahlivý mlynček na kávu vhodný do domácností, kde sa očakáva veľmi kvalitné a precízne mletie.
Doplnený o micrometrické nastavovanie hrúbky mletia, plynulé a bezkrokové je zabezpečované otáčaním zadnej nastavovacej mikrometrickej skrutky (viď obrázok).
Priame mletie prednastavenej dávky "fresh".
CHARAKTERISTIKA:
Manuálne micrometrické nastavenie hrubosti mletia
Priemer mlecích kameňov 50 mm
Zásobník na 250g zrnkovej kávy
Rýchlosť mletia cca 1g/s
Príkon 150W
Rozmery v/š/h 382mm/150mm/250mm
Váha 5 kg
Farebné prevedenie môže byť :
- biele, strieborné, čierne, žlté, červené, oranžové, modré, zelené , alebo nerezové za extra príplatok
Vyberte si prosím Vašu obľúbenú farbu a napíšte nám, alebo zavolajte, aby sme zistili aktuálnu dostupnosť.
Niektoré prevedenia sú skladom, a tie ktoré nie sú majú dodaciu lehotu do 14 dní.
Rozdiely v ponuke v mlynčekoch Macap triedy M2:
typ | odlišnosť | cena s DPH* |
M2M | štandardný model | 330 |
M2M micro | štandardný model doplnený o micrometrické nastavovanie hrúbky mletia | 349 |
M2D | štandardný model doplnený o možnosť nastavenia času mletia | 379 |
M2D micro | štandardný model doplnený o možnosť nastavenia času mletia a o micrometrické nastavovanie hrúbky mletia | 399 |
*v štandardnom farebnom prevedení ( mimo chrómovej úpravy)
.
V prípade záujmu o vyššie rady profesionálnych MACAP mlynčekov : http://www.macap.it/en-us/Products/Coffee-line
nás prosím kontaktujte mailom na info@kavashop.sk, alebo telefonicky na 0944 37 17 44 . Vďaka.
.
TIP NA OPTIMÁLNE MLETIE pre talianske espresso :
Zrnkové kávy nie sú všetky rovnakej kvality, preto je dôležité si uvedomiť, že každý druh kávy potrebuje špecifické nastavenie mletia. Preto je dôležité pre každý druh kávy - nájsť správnu hrubosť mletia.
Ak káva vyteká príliš rýchle a chuť je slabá, nevýrazná, tak je káva namletá príliš nahrubo.
Ak káva vyteká príliš pomaly a chuť je príliš silná, káva príliš hustá, tak je káva namletá príliš najemno.
Ak káva vyteká primerane (pre prípravu pravého espressa to je 25-30 ml tekutiny za cca 25 sekúnd) a káva je aromatická a chutná, tak káva je namletá optimálne.