S cieľom uľahčiť používateľom používať naše webové stránky využívame cookies. Kliknutím na tlačidlo "Súhlasím" súhlasíte s použitím preferenčných, štatistických aj marketingových cookies pre nás aj našich partnerov. Funkčné cookies sú v rámci zachovania funkčnosti webu používané počas celej doby prehliadania webom. Podrobné informácie a nastavenia ku cookies nájdete tu.

Úvod » Váhy Odmerky Teplomery » RHINOWARES Teplomer na správne napenenie mlieka


        

RHINOWARES Teplomer na správne napenenie mlieka

nalepovací teplomer na kanvičku


2x
skladom

 

Dostupnosť: skladom
Číslo produktu: F462520
EAN kód: 0797776462520
Naša cena bez DPH : 5,69 €
Naša cena s DPH (23 %):
7,00 €
Strážny pes:
Strážny pes

do košíka:
  ks  

Teplomer RHINOWARES pre správne napenenie mlieka nalepovací ( kanvička na obrázku nie je súčasťou)

 Výborným pomocníkom pre prípravu perfektne napeneného mlieka.

Jednoducho prilepíte na vašu kanvičku na mlieko.

Tekuté kryštáliky reaguju na teplotu a menia sa zo zelenej farby na čiernu pri danej teplote na stupnici.

V porovnaní s analógývymi teplomermi je reakcia na zmenu teploty ešte rýchlejšia.

Rozsah teploty : 45-70 stupňov.

Ako na prilepenie teplomeru:

1. Uistite sa, že je kanvička na mlieko čistá a suchá

2. Opatrne a  s citom odlepte zadnú ochrannú pásku, ktorá chráni  lepiacu vrstvu na teplomeri.

3. Teplomer nalepte na spodnú časť kanvičky z vonka ( resp. namiesto tak, aby ste mali istotu, že tam kde ho nalepíte bude vždy pod úrovňou mlieka, ktoré budete nalievať do kanvičky, aby logicky vedel teplotu mlieka vobec odmerať)

4. Napeňujte do sýtosti:)

Čistenie :

Odporúča sa umývať teplou vodou, v prípade potreby aj saponatom a utrieť handričkou do sucha.

Nedávajte do umývačky a nepoužívajte príliš horúcu vodu ( nad 80 stupňov Celzia.)

Ako funguje nalepovací teplomer si môžete pozrieť tu:

https://www.youtube.com/watch?v=BkBhATNPXtQ

OGY1N
Strážny pes
Watch DOG


Informovať na e-mail pri zmene:


       keď cena klesne pod

        keď produkt bude na sklade


Zadajte Váš e-mail: