Napísali o nás v Hospodárskych novinách:
.
Úvod » MOKA kávovary » Bialetti kávovar Moka EXPRESS 3 porcie
Limitovaná ponuka 100G kávy Bialetti Perfetto MOKA CLASSICO pribalíme naozaj zdarma!
Moka kávovar BIALETTI MOKA EXPRESS 3 porcie
Moka Express je jeden z najvydarenejších talianskych designov kávovarov v minulom storočí. Prístroj samotný vynašiel v roku 1933 Luigi De Ponti pre spoločnosť Alfonso Bialetti. Tvar v stýle Art Deco je dodnes inšpiráciou pre výrobcov Moka kávovarov. Vďaka ideálnemu osemhrannému tvaru, ktorý umožňuje dokonalé šírenie tepla, a vďaka materiálu pre kávovary - hliníku - si už po niekoľkých šálkach budete môcť vychutnať tú najlepšiu chuť Vašej kávy. Kávovar časom získava patinu, ktorá je pre správnu chuť kávy nepostrádateľná.
Materiál | hliník |
Indukcia | nie |
Umývanie v umývačke | nie |
Ručné umývanie bez saponátu | ano |
Páči sa vám tento produkt, ale máte indukčnú platňu?
Nevadí, spoločnosť Bialetti vymyslela adaptér -redukciu na indukčnú platňu, na ktorú si jednoducho Váš obľúbený hliníkový MOKA kávovar položíte a môžete používať aj na indukcii.
Viac info nájdete tu: https://www.kavashop.sk/Bialetti-redukcia-adapter-na-indukciu-d640.htm
.
Ako si pripraviť TIP TOP kávu v Moka Kávovare
Káva v Moka kávovare sa dá pripraviť rôznymi postupmi, ale tomu bude zodpovedať aj samotný výsledok.
Skúste postupovať podľa osvedčených pravidiel , ktoré Vám zaručia , že si kávu z Moka kávovaru naozaj vychutnáte a zároveň Vám bude Moka kávovar dlho slúžiť.
/ ak by bola káva jemne mletá káva, zrnká môžu prepadnúť cez filter do kávy, alebo sa nemusí cez ne voda vôbec vedieť pretlačiť/
Množstvo kávy : nádobku NAPLNÍTE A ZAROVNÁTE až po VRCH .Opäť platí ani viac , ani menej ,
NEUTLÁČATE , len ju zarovnáte a zároveň utriete kávové zrná z okrajov nádobky
/ak ich tam necháte , znižujete životnosť gumenného tesnenia/.
skrátka nie je cielom aby ste čo najskôr uvarili/prevarili kávu.
KEĎ začne vytekať , stíšte plameň/výkon sporáku
7.Ak bude pretečená káva zhruba v polovici , môžete sporák vypnúť, alebo odstaviť kávovar vedľa , zvyšná káva si ešte pomaly dotečie
/ak totižto necháte pri silnom ohni/výkone sporáku kávu rýchle prebublať, získate síce kávu rýchlejšie, ale hrozí jej riziko prepálenia/
Dôležité: